Artă contemporană și jazz, la Muzeul de Artă

214
Artă contemporană și jazz, la Muzeul de Artă - 8d6bd2dad761e54d64308b604bb23ba1.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 15 iulie, ora 18, la Muzeul de Artă Constanța va avea loc o seară muzeală în cadrul căreia va fi deschisă o expoziție de pictură abstractă semnată de Dorin Crețu și Mihai Horea.
De asemenea, iubitorii de jazz îl vor putea vedea pe Harry Tavitian într-un recital, artistul amânându-și un alt concert pentru a putea cânta în orașul său natal: "Dorin Crețu și-a dorit ca Harry Tavitian să fie prezent cu un recital la această seară muzeală. Harry a concertat la Muzeul de Artă de-a lungul anilor. Au fost momente importante pentru cultura Constanței, concertele sale având un aer destul de subversiv și modern. Iată că legătura dintre pictura contempo-rană și jazz se reînnoadă", ne-a spus dr. Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanța.
La eveniment este invitat și criticul de artă Dan Hăulică, unul dintre marii oameni de cultură ai țării, "un cunoscător desăvârșit al artei contemporane", așa cum ne-a spus dr. Doina Păuleanu. În cadrul evenimentului, el va susține o alocuțiune privind arta contemporană, artiștii din Diaspora și locul artei românești în contextul european.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iulie 2009
Stire din Diverse : Copiii și frica de apă
Pagina a fost generata in 2.4266 secunde