Reduceri ale prețurilor de producător, la Confintex

174
Reduceri ale prețurilor de producător, la Confintex - e86a584c37e96109c411a3b9b57b20f0.jpg
În acest weekend, puteți beneficia de prețurile reduse ale producătorilor și comercianților de la Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte "Confintex".
Pe ultima sută de metri, expozanții au mai redus din prețurile "de producător" cu 5 până la 20 de lei, pe produs. De asemenea, există și reduceri mai mari, chiar de 50 lei, pentru costumele de bărbați sau hainele din piele.
"Am avut mai multe întrevederi cu expozanții de la târg și am vorbit despre reducerile de preț. Unii au înțeles și au putut, alții, datorită costurilor mari de vânzare, nu au putut să lase din preț. Am dat exemplul hypermarketurilor din oraș care practică, în această perioadă, reduceri de 50%. Însă, după cum a punctat un producător, altele sunt adaosurile acolo", a declarat Aureliențu Popescu, președintele Federației Patronale a Textilelor, Confecțiilor și Pielăriei - Fepaius.
Marea majoritate a cumpărătorilor au fost constănțeni, potrivit producătorilor din industria textilă, turiștii preferând să cumpere accesorii necesare doar pentru sezonul estival.
Ultima zi în care puteți vizita târgul este duminică, 12 iulie 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5369 secunde