Atitudini care dăunează grav relației

61
Atitudini  care dăunează grav relației - atitudinicaredauneaya-1375185342.jpg

Articole recomandate

Atunci când îți dorești ca relația ta să meargă ca pe roate trebuie să știi că trebuie să mai schimbi câte ceva. Uneori, să fii prea inde-pendentă îl poate face pe iubitul tău să se simtă inutil, iar asta va avea consecințe nedorite asupra vieții voastre de cuplu.

E foarte bine că ești genul de femeie puternică și că lupți cu o ambiție nemăsurată pentru a obține ceea ce-ți dorești pe plan profesional, dar dacă obișnuiești să-ți folosești autoritatea și în viața de cuplu, nu te mira dacă iubitul tău va da bir cu fugiții.

Iată ce fel de comportamente îl pun pe fugă.

Îi transmiți mesajul "N-am ne-voie de tine". Dacă simți nevoia să arăți că ești independentă și capabilă să rezolvi orice de una singură, iubitul tău va fi lăsat pe dinafară, simțind că nu are nimic de valoare să-ți ofere. Bărbaților le place să fie utili. Dar dacă tu îl întâmpini cu atitudinea "Pot foarte bine să mă descurc și singură, mersi", nu-i vei da ocazia să-ți ofere dragostea și sprijinul lui. Un pic de vulnerabilitate îi stă bine oricărei femei, așa că nu te feri să-i vorbești despre slăbiciunile tale atunci când te frământă ceva.

Creezi competiție. Bărbații sunt extrem de competitivi, așa că ambiția ta și spiritul competitiv nu au ce căuta în relația de iubire - folosește-le doar în mediul profesional. Altfel, iubitul tău se va simți frustrat de faptul că ți-e inferior, iar balanța iubirii se va dezechilibra mai curând decât crezi.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Diverse : Un ceai cald, vă rog!
Luni, 29 Iulie 2013
Stire din Diverse : Beneficiile sărutului
Pagina a fost generata in 3.1493 secunde