"Biletul de weekend", super ofertă de la CFR Călători

269
1

Articole de la același autor

Persoanele care călătoresc frecvent la sfârșit de săptămână pot beneficia de reduceri importante la transportul cu trenul, prin utilizarea "Biletului de weekend".


Acesta conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekend-uri, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcție de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel: 35% pentru 4 weekend-uri; 25% pentru 3 weekend-uri; 15% pentru 2 weekend-uri.


Biletul de weekend este o legitimație de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren - Regio, InterRegio sau InterCity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cușetă) - și aceeași rută, pe distanțe de până la 1000 kilometri. 


Astfel, spre exemplu, pentru 3 weekend-uri pe ruta București - Constanța la tren InterRegio, biletul de weekend costă 247,05 lei, cu aproximativ 80 lei mai puțin decât pentru 6 călătorii (corespunzătoare celor 3 weekend-uri) care ar costa 329.4 lei.




Comentează știrea

Alex
23 august 2013
DE CE?

Acest bilet de weekend a fost introdus anul trecut pe 20 august...ati dat copy si paste la stire, iar unele informatii postate nu mai sunt valabile...ma intreb si eu: DE CE?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3168 secunde