Blat de casă pentru pizza

230
Blat de casă pentru pizza - blatpizza-1406555536.jpg

Articole recomandate

Ingrediente: 150 ml apă caldă, o linguriță zahăr tos, o linguriță drojdie uscată, 250 g făină, 3 linguri ulei de măsline, o linguriță sare. Mod de preparare: Se pune într-un castronel drojdia amestecată cu o lingură de făină, 3 - 4 linguri de apă caldă și zahăr, până se face ca o pastă, se acoperă și se lasă până se umflă și face spumă. Apoi, într-un alt castron, se pune făina, în mijlocul ei se toarnă combinația de drojdie, uleiul, sarea și se amestecă, pentru a forma un aluat moale și elastic. Dacă este nevoie se adaugă și restul de apă. Se frământă bine, se lasă deoparte acoperit, să dospească, până când își mărește volumul. Se poate lăsa și la frigider, de pe o zi pe alta. Când vrem să preparăm pizza, întindem o foaie de mărimea și forma dorită, pe care o punem într-o formă unsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Vinete în sos de usturoi
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Știi să faci iaurt de casă?
Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Diverse : Cum se aleg pepenii
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Diverse : Ce trebuie să știi despre suzetă
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Diverse : Ce mai papă princhindelul tău
Pagina a fost generata in 3.9894 secunde