BMW X4, primele imagini ale noului model

324
BMW X4, primele imagini  ale noului model - bmwx4-1365340918.jpg
Un site din Rusia a publicat pri-mele imagini cu cel mai nou concept BMW. Se numește X4 și, așa cum îi spune și numele, prefi-gurează un SUV-coupe frate mai mic al lui X6, scrie automarket.ro.

Cu o zi înaintea debutului programat de BMWpentru publi-carea imaginilor oficiale ale celui mai nou concept al mărcii, denumit X4, fotografiile acestuia au apărut pe internet la rezoluție mare. Conceptul BMW X4 se prezintă astfel în fața publicului înaintea debutului stabilit.

Fratele mai mic al lui BMW X6 urmează să fie lansat în versiunea concept la Salonul de la Shanghai și prefigurează un al doilea SAC (Sports Activity Coupe) în gama constructorului bavarez. Modelul de serie care va urma va reprezenta o alternativă ceva mai dinamică din punct de vedere estetic la X3. La nivelul părții frontale, observăm un set de blocuri optice cu un design agresiv și foarte pronunțat, apropiate de grila față la fel ca în cazul noului Seria 3 F30. În raport cu X3 și X6, modelele la care se raportează noul SAC, X4 prezintă o bară față proeminentă, cu două fante de aerisire de dimensiuni mari la nivelul extremităților, similare cu cele găsite pe X6 M, dar și cu o nouă secțiune centrală, diferită de ceea ce am văzut până acum în gama X de la BMW.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Dacia Logan de 400 CP
Pagina a fost generata in 0.6781 secunde