Campania Sony pentru imagine digitală urmărește amurgul de-a lungul Pământului

352
Campania Sony pentru imagine digitală urmărește amurgul de-a lungul Pământului - faf05894ccc2cf4e7ac91178cf39a95b.jpg
Sony își anunță planurile de a pune în scenă un eveniment global, numit Twilight Football, potrivit Agora.ro. Sony a programat o serie de meciuri de fotbal care să înceapă pe măsură ce amurgul se lasă peste Pământ. Fiecare meci se va desfășura într-un loc special, cu un fundal spectaculos, pentru ilustrarea unei campanii unice în lume.
Campania a fost creată pentru demonstrarea tehnologiei de imagine digitală, inclusiv a senzorului recent dezvăluit, CMOS Exmor. Acesta permite dispozitivelor Cyber-shot și Handycam să captureze imagini detaliate și realiste, în medii cu iluminare mai dificilă. Segmentul de camere DSLR Alpha sunt gadget-urile perfecte pentru fotografii amatori ambițioși care vor să captureze imagini uluitoare de la eveniment, în orice condiții.
Toate cele șapte meciuri se vor desfășura pe 22 septembrie a.c., în timpul echinocțiului de toamnă (în emisfera nordică) și a echinocțiului de primăvară (emisfera sudică). Meciurile vor avea loc în locuri superbe, special alese pentru frumusețea peisajelor: Italia, Franța, Marea Britanie, Spania, Argentina și Australia, iar marea finală a evenimentului Twilight Football va avea loc la Soccer City, Johannes-burg, locul de desfășurare a finalei Cupei Mondiale din 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9914 secunde