Cât de mult contează mărimea?

610
2
Iată cinci mituri demontate:

1. Cu cât mai mare, cu atât mai bine Fals, dar nu în totalitate. Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile care ajung la orgasmul vaginal preferă domnii mai bine dotați de natură. Pe de cealaltă parte, tot ei se întreabă dacă există cu adevărat noțiunea de "orgasm vaginal" sau dacă nu cumva este un orgasm clitoridian…prost interpretat. 

2. Un penis mic e anormal. Complet fals! Fiecare penis e unic, așa cum sânii femeilor sunt unici. Atât timp cât își îndeplinește funcțiile, un organ sexual este considerat perfect sănătos, indiferent de dimensiunea să. Recordul pentru cel mai mic penis funcțional este de 1,5 cm. La capătul opus, cel mai mare penis declarat vreodată are 34 cm. 

3. N-are a face cu prefectura!

Greșit! Ultimele cercetări în domeniu arată că mărimea medie a penisului diferă de la o zonă a globului la alta. În Africa, dimensiunea "standard" este de 17.1 cm în timp ce în America de Nord, media este de 16, 4 cm. 

Europenii din estul și centrul continentului (deci și românii) ajung la 15 cm. 

4. Latin lover, mit urban!

Fals! Potrivit cercetărilor, hispanicii au printre cele mai mici penisuri din lume, media lor fiind de 13,9 cm, puțin peste asiatici.

5. Femeile sunt înnebunite după penisurile mari!

Dacă vei cere unei doamne să aleagă între un bărbat foarte bine dotat dar cu calități mediocre în pat și unul cu dimensiuni modeste dar care are tehnică bună, garantat cel de-al doilea va avea câștig de cauză.

(sursă: www.kudika.ro)

Comentează știrea

behehehe
16 ianuarie 2013
ramine o problema

cum isi dau seama doamnele cinstite care barbat are dotarea mai buna si care are tehnica mai buna... e? Credeti ca barbatii acepta sa ramina cu doamnele foarte experimentate si rodate? Cu alte cuvinte... discutiile pe tema sunt inutile...

Doru
16 ianuarie 2013
Pentru behehe

Si totusi da,experimenteaza,se conving cam de care vor,apoi cand gasesc posesorul apropiat de ideal,vor spune ca ala a fost al doilea in viata,ca prima oara a fost o greseala,etc...Asta e de bine pentru toti cu care a experimentat. Asa e lumea,noi si ele toti f... si ne place sa f... divers.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Când nevasta află de amantă…
Pagina a fost generata in 2.0863 secunde