Cum să îți dai seama că trebuie să-i dai papucii

357
Cum să îți dai seama că trebuie să-i dai papucii - fondcumsaitidaiseama-1358179153.jpg
Uneori poate fi complicat să dai atenție semnelor de avertizare care îți spun că s-ar putea să te implici într-o relație nepotrivită, din care va trebui să depui un efort considerabil pentru a ieși. Iată cum știi dacă nu este bun pentru tine: 


1. La prima întâlnire îți sugerează să faceți sex. Se spune că bărbații se gândesc tot timpul la sex, iar uneori, nu se pot abține și își fac cunoscute intențiile carnale cu voce tare. Este normal: un bărbat care vorbește plin de dorință că-ți va sfâșia hainele de pe tine, s-ar putea chiar să te excite. Însă, dacă conversația cu el se mărginește la apropouri sexuale, s-ar putea să te perceapă ca pe o pradă ușoară.

2. Nu te face să te simți specială. Se presupune că iubitul tău este îndrăgostit de tine. Prin urmare ar trebui să te facă să te simți cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, minunată femeie din lume. Dacă nu face toate acestea este timpul să reevaluezi modul în care face să te simți.

3. Ridică în slăvi o altă femeie. Indiferent că vorbește despre noua colegă, profesoara de yoga sau o "prietenă", dacă pentru partenerul tău ea este principalul subiect de conversație, atunci ar putea fi vinovat de trădare emoțională, ceea ce nu este prea departe de cea fizică.

4. Își ține telefonul ascuns. Dacă răspunde la telefon în timpul nopții și merge în altă camera să vorbească sau ascunde telefonul în speranța că nu vei vedea cine îl sună - este clar că nu vorbește cu mama sau cu fratele său.

5. Nu luptă cinstit. Indiferent că iubitul tău intră în defensivă și atunci devine agresiv când vă certați, nu luptă cinstit, iar această trăsătură de caracter este comună celor care nu știu să comunice. În loc să se concentreze pe prezent, un iubit defensiv aduce în discuție evenimente trecute, deviind conversația de la el (ceea ce înseamnă că știe că este vinovat).

6. Este leneș în pat. Un bărbat leneș preferă mereu femeia deasupra astfel încât el să stea doar întins în timp ce ea face toată treaba, sau niciodată nu dă dovadă de reciprocitate în cazul unui sex oral. Iar un bărbat care nu este proactiv nici măcar în pat, poate fi tipul care așteaptă totul de la alții, în special de la tine, și dacă și în cazul amorului este leneș, atunci clar că și alte zone din viața lui sunt neglijate.

(sursa:www.sfatulparintilor.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3405 secunde