Lucruri pe care nu le poți schimba la un bărbat

378
Lucruri pe care nu le poți schimba la un bărbat - fondlucruruschimbatbarbat-1357914516.jpg
Bărbații! Firi atât de complicate și greu de înțeles uneori, din cauza comportamentului lor schimbător. Este atât de greu să reușim să îi înțelegem, dar să mai și schimbăm câte ceva la ei.


Nu va vorbi despre sentimentele lui: Femeile sunt, prin definiție, romantice! Bărbații sunt pragmatici! Ei consideră că o comunicare eficientă este destul de importantă într-o relație, dar asta nu îi va convinge să își etaleze sentimentele.

Nu va răspunde niciodată la toate SMS-urile pe care i le trimiți: În timp ce femeile trimit zeci de SMS-uri, bărbații nu vor arăta nici un interes în a-și pierde timpul cu trimisul mesajelor. Bărbații văd telefonul ca pe o unealtă cu ajutorul căreia pot comunică mesaje scurte și importante.

Sportul va fi întotdeauna important: Un meci de fotbal la televizor este pentru un bărbat un moment sacru. Chiar dacă te enervează, nu va renunța la acest obicei. Dacă planifici o seara romantică, ai grijă ca în acea seară să nu fie vreun meci, pentru că răspunsul va fi întotdeauna unul negativ.

Se va uita întotdeauna pe stradă la alte femei: Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place! Dacă se uită, nu înseamnă că te înșeală. În sinea femeilor, toate speră că partenerul nu face acest lucru, nu-i așa?

Va minți întotdeauna, dar va minți frumos: Bărbații nu au întotdeauna chef să comunice. Așa că inventează minciuni mici ca partenera lor să îi lase în pace. Iar, în unele situații sunt "obligați" să apeleze la minciuni nevinovate ca să evite disputele.

Mamele chiar cântăresc… greu! Și studiile spun că mamele au un rol important în viața bărbaților. După ce au intervievat 3.700 de bărbați, cercetătorii de la Universitatea din Iowa, SUA, au stabilit că mama este modelul de viață după care se ghidează fiul în alegerea soției. (sursa: www. unica.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2829 secunde