Turiștii care ajung, în week-end, în Portul Turistic Mangalia, vor avea parte de o mare dilemă

Ce privim mai întâi: mașinile tunate sau fetele frumoase?

2403
Ce privim mai întâi: mașinile tunate sau fetele frumoase? - 92e53de4d143543b931fb5a393b44f93.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, Portul Turistic Mangalia este locul de desfășurare al evenimentului Championship of Tunning.
Mărcile de renume, motoarele puternice și blondele senzuale sunt atuurile show-room-ului.

Elita proprietarilor de bolizi cu sute de cai putere din toată țara s-a reunit, în aceste zile, la Mangalia, pentru a-și prezenta mașinile tunate și pentru a face demonstrații gratuite de drift.
Conform informațiilor furnizate de Magda Colesniuc, reprezentantul departamentului de presă din cadrul Primăriei municipiului Mangalia, expoziția este deschisă zilnic, între orele 10.00 și 22.00, iar seara, în intervalul orar 18.00 - 20.00, Portul Turistic Mangalia va răsuna de zgomotul produs de motoarele turate de maxim în cadrul executării mișcărilor de drift.
Buna dispoziție a publicului va fi întreținută de DJ-i de la mari posturi de radio, care vor prezenta mașinile și proprietarii și vor da concerte live: DJ C-Mann și DJ Bibanu MXXL.
"Acesta este doar unul dintre evenimentele pe care le-am organizat pentru cetățenii orașului și pentru turiștii care au ales ca destinație de vacanță Mangalia. Paradele de autoturisme sunt la mare căutare în rândul tinerilor și nu numai, astfel încât suntem convinși de succesul acestei acțiuni", a precizat primarul Mihai Claudiu Tusac.
Mii de turiști sunt așteptați să vină în port, "înarmați" cu aparate de fotografiat: dacă nu pot cumpăra frumoasele mașini, măcar să rămână cu imaginile unor autoturisme ce sfidează criza. Țineți cont de faptul că, pentru tunarea unei mașini, prețurile pornesc de la 300 de euro și pot ajunge chiar la sute de mii de euro!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 2.5927 secunde