Ce probleme indică apariția coșurilor

329
Ce probleme indică apariția coșurilor - cosurile-1369651252.jpg
În medicina tradițională chineză, coșurile de pe față sunt considerate semnale din interior, mai precis, locul unde acestea apar pe chip indică nereguli într-o anumită zonă a organismului, cel mai probabil un organ disfuncțional. 

Așadar, nu doar măsurile externe, respectiv cele pe care ți le recomandăm în continuare, rezolvă problemă, ci este necesară o programare la medic.

Frunte - Semnal specific vezicii biliare

Măsuri externe. Două dintre motivele "tehnice" cauzatoare de coșuri pe frunte (sau care le pot întreține) sunt bretonul și reziduurile de produse de curățare. Caută să-ți eliberezi fruntea, mai ales dacă obișnuiești să-ți coafezi bretonul cu produse de styling, și clătește bine (preferabil sub duș) spuma sau loțiunea de spălare de pe toată suprafața pielii.

Nas - Semnal specific inimii

Măsuri externe. Fiind o zonă predispusă la coșuri, din cauza multitudinii de pori și producției de sebum, nasul are nevoie de o atenție sporită. Asigură-te întotdeauna că nu exagerezi curățând nasul cu produse abrazive, că porii sunt închiși după fiecare tratament facial, înainte de a aplica o cremă hidratantă non-comedogenă. Ți-ar fi util și un produs pentru micșorarea și sigilarea porilor!

Obraji - Semnale specifice: stângul corespunde plămânilor, iar dreptul ficatului

Coșurile apărute pe obraji pot fi o consecință a machiajului cu produse necorespunzătoare, a demachierii incomplete sau amânate pe-a doua zi, dar și a folosirii telefonului mobil, cu ajutorul căruia transferi pe față toate bacteriile acumulate de prin geantă, buzunare și alte locuri în care îți ții smartphone-ul.

Deci, nu sări peste curățarea zilnică a feței și ai grijă ce anume îți atinge pielea!

Bărbie - Semnal specific sistemului digestiv sau aparatului reproducător

Și aici, coșurile pot apărea din cauza îndepărtării defectuoase a produselor pentru curățarea feței, dacă obișnuiești să te demachiezi în fața oglinzii; șterge conturul feței, de jur împrejur, cu o dischetă umezită. (sursa:cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2304 secunde