Conversații care nu le plac bărbaților și cum faci să le eviți

230
Conversații care nu le plac bărbaților și cum faci să le eviți - relatii-1369651217.jpg
Există o serie de lucruri pe care iubitul tău nu ar vrea să le audă niciodată. Așa că, pentru a te feri de neplăceri, iată ce ar trebui să eviți să discuți cu el.

Foștii tăi iubiți

În general, psihologii ne sfătuiesc să evităm astfel de discuții, mai ales atunci când relațiile sunt în stadiul incipient. Dacă o faci totuși, încearcă să subliniezi părțile negative din trecut pe care, evident, vrei să le eviți de această dată.

Ce nu îți place la trupul tău

Când te simți oarecum stânjenită și nu te simți bine în pielea ta, încearcă să îi spui că o anume rochie nu te reprezintă sau nu îți place cum îți stă în ea decât să-i spui "sunt grasă". Vei evita astfel și momentele penibile și posibilele discuții în contradictoriu pe care le poți isca. Până una alta, e cu tine, ceea ce înseamnă că te place așa cum ești.

Viitorul vostru ca și cuplu

Parcă nu e niciodată momentul oportun pentru a aduce acest subiect în discuție. Bărbații își doresc însă relațiile trainice la fel cum o faci și tu. Așteaptă însă câteva luni înainte de a deschide subiectul și nu-i pune problema în mod direct. Fă-l însă să înțeleagă ceea ce vrei tu de la o relație cât și părerea ta despre monogamie.

Țelurile sale în viață

În loc să-l întrebi încă de la început despre planurile sale cincinale, încearcă mai degrabă să afli care îi sunt pasiunile, ce dorințe și vise are. E o discuție mult mai ușor de purtat și astfel vei afla nu numai ceea ce te interesează, ci și multe alte lucruri importante.

Posibilitatea mutării împreună

E bine să-i cunoști părerea cu privire la mutatul împreună înainte de a pune problema în discuție. Pe urmă, dacă simți că vă îndreptați în aceeași direcție poți încerca să discuți cu el. Oricum, mutatul împreună trebuie să fie o idee dezbătută și aleasă în mod deliberat, după îndelungă chibzuială și niciodată ca soluție de avarie sau din considerente financiare.

Căsătorie și copii

Nu-l provoca la o astfel de discuție în mod direct și nici fără a-i oferi înainte câteva indicii. Întreabă-l mai degrabă despre ce își dorește în viitor, despre visele pe care le are. Dacă va începe să-ți povestească unde se vede peste câțiva ani și tu faci parte din aceste viziuni de viitor, poți încerca o discuție despre viitor cu el, despre mariaj și eventuali copii. Pe de altă parte, cel mai prost moment pentru a porni o astfel de discuție este la o nuntă, mai ales dacă este vorba de nunta unui prieten bun de-al său.

(sursa: www.lyla.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2504 secunde