Ce spune lenjeria intimă despre tine

541
Ce spune lenjeria intimă despre tine - lenjerieintima-1372334579.jpg

Articole recomandate

Lenjeria intimă este cartea de vizită a unei femei. Dar fiecare articol vestimentar transmite subliminal mesaje despre persona-litatea ta. Iată cum descifrezi:

Boxeri. Deși unii bărbați nu îi consideră o lenjerie intimă potrivită unei femei, asta nu înseamnă că nu pot fi și sexy. Alege un model din dantelă sau cu volănașe, pentru a adăuga un plus de senzualitate. Boxerii sunt perfecți pentru a înfierbânta imaginația iubitului tău: arată în-deajuns de multă piele pentru a-l ex-cita dar în ace-lași timp aco-peră destul pen-tru a-l face curios.

Lenjerie intimă simplă, din bumbac. Acesta este echivalentul mai intim de a-i permite să te vadă fără ma-chiaj. Lenjeria simplă, din bumbac, este comodă și fără pretenții, ceea ce îi arată că ești destul de relaxată și stăpână pe tine în prezența lui. Până la urmă, nu ai nevoie de dantelă și imprimeuri ca să te simți sexy!

Lenjeria retro. Retro însem-nând, de fapt, talie înaltă, care, în mod surprinzător a revenit în trend și arată foarte cool! Acest gen de lenjerie flatează femeile cu forme, dar mai ales sigure pe senzua-litatea și feminitatea lor.

Lenjeria statement. Mesaje ha-ioase? Personaje din desene animate? Imprimeuri psihedelice? Ești genul de femeie care folosește umorul pentru a sparge gheața și care este relaxată în orice situație.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3814 secunde