Ce vor femeile de la relațiile extraconjugale?

1381
3
Ce vor femeile de la relațiile extraconjugale? - relatiiextraconjugale1367165965-1367181778.jpg
Relațiile extraconjugale pot deveni tentante atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În timp ce bărbații caută doar să facă sex cu altcineva, femeile sunt mult mai pretențioase atunci când se implică în relații extraconjugale. Un studiu efectuat pe un site de dating specializat în a găsi parteneri extraconjugali a relevat următoarele trei mari diferențe între ceea ce vor femeile și ceea ce vor bărbații, scrie cosmopolitan.ro. 

Angajamente part-time. Chiar și atunci când vine vorba de o relație de infidelitate, femeile optează pentru legături de lungă durată. Răspunzând la aceeași întrebare, majoritatea bărbaților au spus că se mulțumesc cu orice este disponibil.

Satisfacție proprie. În timp ce femeile tinere își doresc să fie cele mai bune iubite și să își satisfacă partenerii, femeile care sunt în relații de lungă durată caută un partener care să le satisfacă din punct de vedere sexual. Atunci când li s-a cerut acestora să descrie tipul de bărbat pe care îl caută, ele l-au descris mai detaliat decât s-au descris ele însele, ceea ce demon-strează că sunt la fel de pretențioase și în astfel de relații.

Trup perfect. Se pare că în aventurile extraconjugale, pentru femei este mai important fizicul decât intelectul. 

Comentează știrea

ei, ca cauta...
29 aprilie 2013
oricum,

vedeti pe you-tube filmuletul "Sexul in afara casniciei are o plata!" (Sau cautati conferintele lui Pam Stentzel, Veti vedea ce rezultate au aceste relatii. (Din punct de vedere medical.) Mai ales asupra fetelor si tinerelor femei... Si ce rezultate sunt in SUA, unde aceasta politica se aplica sistematic din '68 incoace. Sau voi sunteti tot cu stinga, dar va dati de dreapta pentru diversiune?

ei, ce cauta...
29 aprilie 2013
probabil acelasi lucru

ca si barbatii... un partener dragut, care sa le faca sa uite de rutina conjugala. (Nu stiti ce zice o amanta, o tarfa si sotia in timpul actului? Amanta:"de-ar tine asa, toata viata...", prostituata:"auzi draga? am vazut o poseta si o pereche de pantofi..." sotia:"micule, trebuie sa zugravim tavanul!")

placere.ro
21 iunie 2013
placere.ro

cel mai bun site pt gasit parteneri: placere.ro

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5299 secunde