Cei mai buni pe plajă! Tricolorii s-au calificat la Jocurile Europene

351
Cei mai buni pe plajă! Tricolorii s-au calificat la Jocurile Europene - ceimai-1536498775.jpg

Articole de la același autor

În Italia, la Alghero, naționala României a învins Norvegia, scor 6-3, și, profitând de înfrângerea Angliei în fața Bulgariei (3-4 după lovituri de departajare), va juca finala pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană de fotbal pe plajă.

Ca urmare a acestei performanțe, România a obținut și calificarea la Jocurile Europene de la Minsk din 2019. Regulamentul competiției prevede ca învingătoarea finalei pentru promovare sau cea mai bună echipă din Divizia B să obțină locul pentru turneul organizat de Comitetul Olimpic Internațional, însă cele două posibile adversare, Germania (reprezentantă a Diviziei A în acest sezon) și Kazahstan (stat din Asia), nu au dreptul de participare.

În meciul contra Norvegiei, golurile României au fost marcate de antrenorul-jucător Marian Măciucă (3), Dănuț Zaharia (2) și de portarul Andrei Neag.

Lotul care a obținut această performanță și care este pregătit de antrenorul-jucător Marian Măciucă este următorul: Andrei Neag (FC Valencia), Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portari, Iulian Răvoiu (CS Medgidia), Ionuț Florea (CS Medgidia), Dănuț Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (ACS Eforie), Alin Bugală (West Deva), Emil Vîrtan (West Deva) și Bogdan Ciocănel (Farul Constanța). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Sport : Etapă în deplasare pentru SSC Farul
Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Sport : SSC Farul joacă la Techirghiol, în week-end
Pagina a fost generata in 0.6084 secunde