Cel mai subțire și mai ușor laptop din lume

186
Cel mai subțire și mai ușor laptop din lume - laptop-1366544310.jpg
Inhon International este un producător ODM originar din Taiwan care a fost fondat în 2008, compania intrând la începutul acestui an și pe piața retail din această țară prin lansarea unui telefon Android și a unei linii Ultrabook. Cel mai recent produs al său, laptopul Blade 13 Carbon, îi va aduce în mod sigur mai multă notorietate, deoarece acesta este cel mai subțire și cel mai ușor laptop din lume.

Noul produs Inhon, care va fi disponibil în Taiwan începând cu luna iunie, a reușit să detroneze modelele Lavie de la NEC, care și-au adjudecat până acum supremația acestor topuri. Cu o greutate de 870 de grame și o grosime de 10,7 milimetri, Blade 13 Carbon este un produs foarte interesant, mai ales că aceste trăsături nu-i penalizează și performanțele.

Scump, dar merită

Oferind un ecran cu diagonală de 13,3" și rezoluție Full HD, Blade 13 Carbon este motorizat de pro-cesoare Intel Core i5 sau Core i7, 4 GB memorie RAM și stocare internă SSD de 128 sau 256 GB. În cazul în care utilizatorii doresc un produs ceva mai solid, acesta va fi disponibil și într-o versiune cu carcasă fabricată din fibră de sticlă, grosimea acestuia urmând să urce însă la 12,6 milimetri, iar greutatea să atingă 1195 de grame.

Modelul va avea un preț de 1.350 de dolari, în timp ce versiunea mai rezistentă va avea un preț ceva mai mic, de circa 1.000 de dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde