E oficial: FIFA 14 va fi lansat în această toamnă

147
E oficial: FIFA 14 va fi lansat în această toamnă - fifa1366544233-1366589024.jpg
EA Sports a anunțat FIFA 14, următorul joc al celei mai de succes serii de simulatoare sportive din lume.

După cum era de așteptat, noul FIFA 14 va oferi o gamă de noutăți si adăugiri formulei de joc, cele mai importante dintre acestea fiind îmbunătățirea sistemului de driblinguri prin intermediul "First Touch Control", precum și upgrade-ul important adus sistemului de deposedări, prin adăugarea intervențiilor de tip "Second Chance", ce va permite realizarea de intrări la minge adiționale, în cazul în care prima astfel de intervenție nu se încheie cu succes.

Sunt aduse îmbunătățiri la sistemul de aplicare a efectului asupra baloanelor șutate sau centrate ("Real Ball Physics"), oferind astfel posibilitatea de a "strecura" mingea prin locuri mai puțin accesibile. De altfel, modul de joc "Skill Games" va fi adaptat acestor modificări, o nouă serie de mini-games urmând a fi adăugată pentru a familiariza jucătorul cu aceste noutăți.

Va fi introdus și un nou sistem de protejare a balonului, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a proteja mingea indiferent de viteza de deplasare a acestora. Bineînțeles, în funcție de caracteristicile fotbalistului controlat și viteza acestuia, mingea poate fi mai ușor sau mai dificil de controlat în aceste situații. Producătorii aseamănă acest nou sistem, denumit "Protect The Ball", cu un joc de curse, în care fotbaliștii pot "accelera" și "frâna", viteza mai mică oferind un control sporit asupra balonului.

Impresariat virtual

Nici modul de joc "Carieră" nu va fi trecut cu vederea: acesta va beneficia de o rețea globală de scouting (Global Scouting Network), care va permite jucătorilor să se transforme în căutători de talente. Aceștia își vor putea crea relații noi în lumea impresarilor, vor avea acces la statisticile tuturor fotba-liștilor din baza de date a jocului și vor putea transfera oricare dintre cei peste 15.000 de jucători licențiați din FIFA 14.

Toate informațiile dezvăluite până acum se referă la versiunile pentru PC, Xbox 360 și PlayStation 3 a jocului FIFA 14. Nu au fost făcute încă anunțuri despre o eventuală ediție next-gen a jocului (pentru PlayStation 4 și noul Xbox). FIFA 14 este așteptat în toamna acestui an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde