Cele mai comune greșeli pe care femeile le fac în dormitor

667
1
Cele mai comune greșeli  pe care femeile le fac în dormitor - greselifemeiedormitor-1359638148.jpg
Doar pentru că îți iubești partenerul și el pe tine și întâmpini cu încântare avansurile lui sexuale când le face nu înseamnă că totul e perfect și nu mai e loc de îmbunătățiri. Te-ai gândit vreodată să-ți asumi un rol mai… activ în viața voastră sexuală? Dr. Jane Greer, expert în terapie sexuală și psihoterapia familiei, spune că nici nu e greu, trebuie doar să eviți să mai faci cele mai comune trei greșeli pe care femeile le fac în dormitor.


1. Porți haine confortabile

Te simți tare bine în cămășile de noapte lungi, moi, de finet sau în pijamalele lejere, însă cea mai rapidă metodă de a tăia cheful de sex al partenerului sunt hainele tale confortabile. Deci, dacă vrei să sufli puțin în jarul pasiunii, pune pe tine o cămășuță scurtă, dante-lată sau din satin, ceva în care să te simți sexy și astfel să stârnești interesul partenerului tău.

2. Nu iei niciodată inițiativa

Nu aștepta mereu să fii invitată la… dans, mai preia și tu "frâiele". Nu ai nici un motiv să aștepți mereu ca partenerul tău să îți ceară să faceți dragoste. Preia inițiativa, băgă-te în pat și trage-l și pe el după tine.

3. Îl critici

Critica în pat trebuie evitată cu orice preț. Nimic nu va reduce libidoul partenerului mai repede decât vocea ta nemulțumită spunându-i ce nu-ți place și ce nu vrei să faci sau ce nu face el. Pe de altă parte, un puternic afrodiziac ar fi să-i spui cum să te satisfacă și ce te-ar excita.


Comentează știrea

x
1 februarie 2013
xx

e corect...votez pentru aplicarea celor de mai sus...are dreptate....

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre sex
Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Sex, sex și iar sex…
Pagina a fost generata in 0.6336 secunde