Cele mai frumoase nuanțe de păr ale sezonului de toamnă-iarnă

354
Cele mai frumoase nuanțe de păr ale sezonului de toamnă-iarnă - culoridepar-1379523137.jpg

Articole recomandate

Vrei să te vopsești și nu ai o direcție clară? Alege-ți culoarea favorită dintre cele 25 de exemple culese din culisele celor mai mari showuri de modă ale sezonului și prezintă-te cu exemplul la stilist sau la raftul cremelor de specialitate. Interpretările sunt atât de variate și de fresh, încât este imposibil să nu te îndrăgostești de o nuanță.

BLOND Aici avem o nuanță platinată, rece ca gheața care merge minunat cu tonuri de galben și un ten cu subtonuri reci. Menține-ți șuvițele bălaie sănătoase și luminoase cu o mască săptămânală sau un tratament periodic cu ulei. Dacă alegi să te vopsești în această culoare, nu uita de sprâncene - și ele trebuie vopsite într-o nuanță de blond cu două tonuri mai închisă decât cea a părului. Un blond-miere ceva mai cald arată bine cu majoritatea tipurilor de ten. Iar un breton tuns până la nivelul genelor este numai bun pentru a evidenția culoarea și pentru a ascunde creșterea rădăcinilor. Pentru un look ceva mai curajos, poartă părul desprins, cu o cărare pe mijloc. Da, rădăcinile crescute pot fi lăsate la vedere în acest caz. Fă tranziția de la vară la toamnă/iarnă prin scăldarea șuvițelor mai luminoase într-o nuanță uniformă de blond.

ROȘCAT Un blond-roșcat închis avantajează majoritatea tipurilor de ten. Mai ales atunci când este purtat cu un breton bogat ca acesta.

Un roșcat-brun cald va arătat totdeauna super-chic atunci când este pus în valoare de o coafură simplă și cărare într-o parte.

BRUNET Dacă ești mândra posesoare a unui superb păr brunet, oferă-i ocazional extra-strălucire cu un tratament de glossing (doar în saloane). Acesta este un brunet cu tente castanii - foarte lăudat în sezonul de toamnă iarnă 2013-2014. Poți scoate din anonimat orice ponytail cu niște meșe contrastante. Este important volumul pe lungimea unui păr de abanos - îi conferă un aer ceva mai blând.

(sursa:www.glamour.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Pagina a fost generata in 2.1798 secunde