Cum să porți hainele de vară și pe timp de toamnă

81
Cum să porți hainele de vară și pe timp de toamnă - hainevaratoamna-1379430661.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă vara nu mai vrea să stea pe la noi, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la toate plăcerile care ne amintesc de frumusețea anotimpului cald. Iar rochiile de vară, înflorate, din mătase, scurte sau lungi, pantalonii scurți sau sandalele pe care le-am purtat în aceste luni nu trebuie date la o parte. 

Cu puțină imaginație, putem să combinăm o mare parte din hainele noastre preferate de vară cu acelea pe care le purtăm toamna. Rochiile din mătase fac echipă bună cu cardiganuri din lână, iar fustele lungi cu o pereche de bocanci și o geacă din piele. Rochia ta preferată din această vară o poți purta și în zilele reci cu un cardigan gros, o pereche de botine cu toc și niște dresuri groase, mate.

Fusta din voal o poți purta cu o pereche de bocanci bikeri, o geacă din piele și o pereche de dresuri groase care să-ți țină de cald. Combinația este una cu care nu ai cum să dai greș. O fustă colorată arată perfect cu un pulover din lână și ciorapi groși până la genunchi. Vei arăta foarte șic! 

Toamna poți combina materiale subțiri, vaporoase, cu unele mai groase și chiar cu pielea. Cu ajutorul lor poți face o mulțime de combinații cu care nu ai cum să dai greș. Totul ține de imaginația ta!

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Diverse : IN&OUT: Trenduri de beauty în 2013
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Iată ce purtăm toamna aceasta
Pagina a fost generata in 1.6933 secunde