Iată ce purtăm toamna aceasta

164
Iată ce purtăm toamna aceasta - cepurtamtoamna-1378733021.jpg

Articole recomandate

A venit toamna. Renunțăm treptat la hainele de vară și ne reînnoim garderoba cu haine mai călduroase, dar care să fie în trend. Iată care sunt piesele vestimentare pe care nu trebuie să le ratezi în acest sezon:

O cămașă simplă cu nasturi, în culori deschise: nude, bej, alb. Simplă, dar incredibil de sofisticată și versatilă, cămașa este aliatul ideal pentru orice stil vestimentar adopți.

O pereche de pantaloni din stofă sunt ideali pentru zilele de toamna, iar look-ul tomboy este în tendințe anul acesta. O pereche de bretele si cămașa albă și ești gata de plecare.

Sacoul negru este atemporal, iar dacă nu ai încă unul, poți achiziționa în acest sezon un model tip smoking. Îl poți purta cu un tricou lejer pe dedesubt pentru ținute relaxate sau cu un top fin pentru ocazii mai elegante.

O pereche de escarpen cu tocul mediu sunt pantofii pe care mizezi în toamna aceasta. Suficient de comozi, dar în același timp suficient de atrăgători, pantofii cu vârful ascuțit și cu tocul mediu sunt esențiali în garderoba de toamnă.

Un mantou din lână este o investiție inteligentă și îl vei purta cu siguranță și anii viitori, indiferent de opțiunea cromatică. Îți recomand însă o nuanță neutră, pentru a te asigura că nu te vei plictisi prea curând de el.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să rămâi mereu conectat cu jumătatea ta
Pagina a fost generata in 2.8285 secunde