Cele mai haioase oferte de joburi

266
Cele mai haioase oferte de joburi - 4decjoburihaioase-1386159885.jpg
Cele mai importante site-uri de recrutare de pe piața locală - eJobs, bestjobs și Myjob, pun la bătaie, pe lângă joburi de consultanți sau economiști, și locuri de muncă mai puțin obișnuite, cum ar fi primari, animatori de petreceri și ciontolitori! Da, ați citit bine, ciontolitorii nu sunt altceva decât tranșatorii-măcelari. Iată și cerințele acestui post:

Ciontolitor - Tranșator/Măcelar. Candidatul ideal: studii medii, școală profesională de specialitate, curs calificare; experiență în domeniu de minimum 2 ani; responsabil, ordonat, eficient, practic; Responsabilități/Beneficii: descarcă materia primă (carcase de porc, vită, mânzat, miel) și celelalte produse de origine animală ce țin de raionul măcelărie și le depoziteză în camera de refrigerare; preia carcasele de porc și de vită din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate; degresează carcasele de porc; defalcă în piese mici carcasele de porc și de vită; dezosează piesele mici (scot oasele din carne, pulpă antricot etc.); tranșează carnea rezultată după dezosare, pe sortimente și grupe de mușchi; fasonează și porționează sortimentele și grupele de mușchi rezultate din tranșare și sortează carnea pe calități.

Descrierea companiei: companie de retail, parte a grupului internațional Groupement des Mousquetaires, prezentă pe piață românească cu 11 supermarketuri. Oferim pachet salarial atractiv și posibilitatea de a lucra într-o companie în continuă dezvoltare, împreună cu o echipă tânără și dinamică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Diverse : La interviu, îmbrăcat în blugi?
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Greșeli  care-ți afecteză cariera
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi bucata de carne potrivită
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Bunătăți pentru masa de Crăciun
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să mărești locul de luat masa
Pagina a fost generata in 2.5259 secunde