Cele mai mari mituri despre sex

491
Cele mai mari mituri despre sex - miturisex-1360679668.jpg
Deși pare greu de crezut, într-o lume în care mai toți oamenii vorbesc despre sex, în care se fac studii amănunțite despre sex și în care Internetul oferă multe informații despre sex, încă mai există necunoscute despre acest subiect.

Iată cele mai populare mituri despre sex, unele de-a dreptul hilare, prezentate de Trutv.com.


Bărbații iubesc sexul mai mult decât femeile. Dacă ești bărbat și crezi asta, sunt toate șansele ca tu, personal, să te bucuri de sex, iar partenera ta să nu prea agreeze deloc sexul cu tine.

Îți dai seama de cât de mare e penisul unui bărbat după mă-rimea piciorului. Nu există nicio legătură dovedită între cele două mărimi, ale penisului și piciorului. Cel puțin, așa susține știința.

Masturbarea duce la orbire. Dacă ar fi așa, nimeni de pe pământ n-ar putea citi materialul de față.

Poți să rămâi însărcinată doar prin sărut. E ok să "înghiți" afirmația de mai sus doar dacă ai 4 ani. Dacă ești adult… e bine să-ți pui prezervativ prin alte părți.

Bărbații se gândesc la sex la fiecare șapte secunde. Dacă ar fi cu adevărat așa, și bărbații s-ar gândi la sex cu o frecvență așa de mare inclusiv în timpul unei partide de fotbal, atunci… footbalul n-ar mai fi ceea ce este, în mod evident.

Lungimea medie a unui penis este de 20 cm. De fapt lungimea medie a unui penis e de 15 cm.

Bomboanele verzi M&M exci-tă. Dacă bombonica nu e albastră și nu e adresată clar domnilor pentru o erecție reușită, atunci nicio bombonică verde nu crește excitația.

Sting a făcut sex tantric timp de 8 ore. Asta chiar că e mit urban pur! Sexul tantric poate dura ore, e adevărat, dar e o stare mentală, nu o activitate fizică.

Căzile dotate cu hidromasaj previn sarcina. Ba dimpotrivă, căzile cu hidromasaj favorizează instaurarea sarcinii, mai ales dacă ești plecată în luna de miere cu soțul și ai camera de la hotel dotată cu așa ceva.

Căsătoria între rudele de gradul doi, gen verișori, determină retardul. Dacă ar fi cu adevărat așa, atunci o groază de locuri din lumea asta, unde e perfect legal să te măriți cu verișorii, ar fi pline de handicapați!

Testiculele albastre la culoare presupun o boală fatală. Se prea poate ca testiculele să se cam albăstrească după episoade îndelungi de excitare, fără finalizare, și să fie cam dureroase. Dar dacă afirmația de mai sus ar duce la fatalitate, înseamnă că toți absolvenții de liceu, în noaptea ba-lului de absolvire, ar fi… în rândurile fatalității!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Diverse : Condimentează-ți viața sexuală!
Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o căsnicie fericită
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Pagina a fost generata in 0.6265 secunde