Cum să ai o căsnicie fericită

275
Cum să ai o căsnicie fericită - casnicie-1360679797.jpg
Fiecare dintre femei își doresc un partener perfect, care să le iubească și să le facă viața frumoasă. Dacă până la căsătorie el venea cu flori și bomboane, după căsătorie vine și se trântește pe canapea...iar femeile stau și se gândesc ce s-a întâmplat cu bărbatul de care s-au îndrăgostit? Nu s-a întâmplat nimic, el acum "s-a văzut cu sacii-n căruță" și s-a liniștit... Dacă îl întrebi ce se întâmplă el dă din umeri nedumerit și-ți spune că totul e în regulă.


Bărbatul înainte de căsătorie luptă pentru a cuceri femeia iubită, deci face ceva pentru că așa trebuie, aduce flori și bomboane pentru că are un scop. După ce s-a căsătorit, își aduce aminte mai rar că trebuie să își surprindă soția cu gesturi frumoase, nu pentru că nu își mai iubește soția, ci pentru că nu mai trebuie să lupte. Femeile spun că nu le mai iubesc bărbații, dar e greșit. Bărbații le iubesc în continuare, doar că femeile sunt veșnic nemulțumite. Ba că nu le aduce flori, ba că nu le apreciază și de aici încep certuri, care poate dacă la început sunt mărunte, în timp pot distruge o relație.

Soluția? Bărbatul ar trebui să se gândească mai des ce îi face plăcere soției și să se străduiască să o facă să se simtă apreciată și iubită, iar femeia să nu îl critice, să nu îl compare cu alții care fac nu știu ce, să vadă părțile bune ale soțului că dacă s-a căsătorit cu tine atunci sigur trebuie să aibă și el ceva bun. În concluzie, soluția unei căsnicii reușite e simplă: ambii parteneri trebuie să îl iubească mai mult pe celălalt decât pe sine și atunci...totul merge ca pe roate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cele mai mari mituri despre sex
Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Diverse : Condimentează-ți viața sexuală!
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Pagina a fost generata in 0.3952 secunde