La Horeca Expert

Cele mai revoluționare soluții de preparare a pizzei

337
Cele mai revoluționare soluții de preparare a pizzei - 1b061b1cec6b5898e5326992d9461610.jpg
Timp de două zile, la sediul Horeca Expert, din b-dul Mamaia nr. 292, s-a desfășurat un eveniment mult așteptat de cei care, mai ales vara aceasta, au țintit ca business pizza și produsele de patiserie și gelaterie.
Invitați speciali ai PIZZA & GELATO SHOW au fost două faimoase branduri din patria-mamă a pizzei - Italia. "Zanolli" - un renumit producător de cuptoare de pizza, dar și de accesorii pentru cuptoare de pizza, a fost prezent prin maestrul Marco Viesi, care a oferit adevărate spectacole de preparare a blaturilor, dar și mici secrete din alcătuirea celor mai bune ingrediente pentru pizza. Cel de-al doilea invitat de marcă italiană a fost "Geladis", un important producător de ingrediente pentru gelaterie și patiserie.
De maxim interes s-a bucurat o noutate în materie de pizza, un inovator cuptor pe bandă, care în 3 minute scoate un delicios preparat, fără a mai necesita un specialist care să supravegheze procesul de coacere.
Și pentru că de cele mai multe ori blatul dă mari bătăi de cap, mai ales când el se realizează contra timp, la Horeca Expert clienții pot găsi gata preparat un mix pentru blaturi care nu mai necesită decât adăugarea apei. Ambalat în saci de 10 kg, acest amestec foarte la modă în Spania nu trebuie să lipsească din lista de priorități!
Venind în întâmpinarea solicitărilor clienților, show-ul organizat de Horeca Expert a oferit soluții tuturor celor care vor să ușureze munca în bucătăriile localurilor pe care le dețin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iulie 2009
Stire din Diverse : Copiii și frica de apă
Pagina a fost generata in 2.845 secunde