Rețete pentru pici
Chiftele cu dovlecei
Timp de preparare: 15-20 minute
Număr porții: 4
Ingrediente: 4 dovlecei mici, rași pe răzătoarea mare, 4 linguri făină, 50 g parmezan ras, 2 linguri ulei de măsline.
Mod de preparare: Se amestecă dovlecelul ras cu făina și parmezanul, se fac chiftele rotunde și plate. Într-o tigaie se încălzește uleiul și se prăjesc chiftelele timp de trei minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Număr porții: 4
Ingrediente: 4 dovlecei mici, rași pe răzătoarea mare, 4 linguri făină, 50 g parmezan ras, 2 linguri ulei de măsline.
Mod de preparare: Se amestecă dovlecelul ras cu făina și parmezanul, se fac chiftele rotunde și plate. Într-o tigaie se încălzește uleiul și se prăjesc chiftelele timp de trei minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Joi, 19 Noiembrie 2009
Joi, 19 Noiembrie 2009
Joi, 19 Noiembrie 2009
Miercuri, 18 Noiembrie 2009