Cinci lei taxa de intrare la Vama Veche

638
Primăria din Limanu, comună de care aparține Vama Veche, a instituit o taxă de intrare cu mașina pe plaja din boema stațiune de pe litoral.
Pentru a stopa accesul mașinilor pe plajă, oficialitățile au montat bariere și au pus o taxă de trecere, respectiv, cinci lei. În acest fel, Vama Veche intră în rândul stațiunilor de fițe de pe malul Mării Negre datorită taxei de acces pentru autovehicule. Interesant este că în Mamaia suma pe care conducătorii trebuie să o plătească este de trei lei. Mai mult, există și anumite oferte cum ar fi abonamentele pentru o zi, șapte zile sau pentru întreg sezonul estival.
Prin această măsură, autoritățile din comuna Limanu vor să elibereze plaja, care în ultima vreme a fost sufocată de prezența a mii de mașini. De asemenea, pista de biciclete proaspăt construită aici era folosită ca parcare, iar edilii din Limanu vor să o elibereze pentru a fi folosită de turiștii care vor să meargă cu bicicleta ca să admire peisajul din zonă dar și pentru a face mișcare în aer liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.982 secunde