Concurs Cinci reguli pentru a avea o erecție beton!

1300
Cinci reguli pentru a avea o erecție beton! - shau-1311061920.jpg
Unii bărbați au emoții când trebuie să facă sex cu iubitele lor, deoarece se tem că nu vor reuși să aibă o erecție puternică și multora dintre ei li se adeveresc temerile. Dacă faceți parte dintre aceștia, în loc să vă consolați cu idei de genul "vine o vârstă...", mai bine urmați sfaturile de mai jos!

1. Mâncați mure și afine

Fie că le consumați proaspete când e sezonul lor sau gem ulterior, aceste fructe vă pot scăpa de problemele din pat, deoarece conțin un nivel ridicat de antocianină, care luptă împotriva radicalilor liberi și favorizează prezența oxidului nitric în sânge, care ajută la vasodilatație, responsabilă pentru producerea erecției.

2. Nu mai sforăiți

Găsiți o modalitate care să vă permită să dormiți duși fără a sforăi. Fie că luați medicamente, fie că dormiți într-o altă poziție, dar încercați să nu mai faceți gălăgie, nu doar pentru că vă deranjați partenera, ci pentru că atunci când respirați sforăind, nu vă oxigenați creierul și organele atât cât trebuie și acest lucru afectează și performanțele sexuale.

3. Mâncați ciocolată neagră

Dacă vă plac dulciurile, bravo vouă, dar aveți grjă să consumați cu precădere ciocolată neagră, deoarece e mai sănătoasă și conține flavonoizi care "luptă" împotriva radicalilor liberi, ajută la circulația sângelui și vă oferă și o stare de bine, scăpându-vă de stres. Citește mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0338 secunde