Cocktail muzical, pe scoica din Portul Turistic Mangalia

219
Pentru penultima seară a Festivalului "Callatis", organizatorii au pregătit spectatorilor care vor veni, astă-seară, în Portul Turistic Mangalia, "Cocktail Callatis", un show care îmbină muzica dance cu cea rock. Vor susține recitaluri Andra, Celia, Aida, Anka Badiu, Paradise, Zero, Lili Sandu, Jiulia Jianu, Andreea Antones-cu, Alb Negru, Annes, Shanna, Alina Sorescu, prezentatoarea festivalului, Shock, Blaxy Girls, Dya și alții.
Distracția va continua și pe plaja "La Steaguri", din stațiunea Neptun, pe scena special amenajată. Aici vor evolua Anna Lesko, Claudia, Jorge, respectiv Anka Badiu și Alb Negru, incluși și în distribuția spectacolului de pe scoică.

Culture Beat, în încheierea maratonului muzical
Mâine, 17 august, se va încheia cea de-a X-a ediție a Festivalului Callatis "7 zile, 7 nopți", din acest an. Producătorul general al evenimentului, Cornel Diaconu a decis să scoată din... mânecă un "Carnaval în Bal-cani", petrecere la care vor participa și artiști internaționali. Din distribuție vor face parte Damian&Brothers, Crazy Loop, Anna Lesko, Elena&Band, Costi Ioniță&Andrea, Tom Boxer&Deane Ewing&Mike Diamonds, Chicanos și Imba.
Așa cum se obișnuiește, crema va fi lăsată la sfârșit, astfel că această ediție a Callatisului se va încheia cu recitalul extraordinar al trupei Culture Beat. Mai trebuie spus faptul că nu vor lipsi focurile de artificii, mai ales că va fi desemnată și firma care a oferit, pe parcursul a șase zile, cel mai impresionant joc de scântei multicolore.
Diana Oprea

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7367 secunde