Compatibilitatea sexuală, sarea și piperul dintr-o relație

215
Compatibilitatea sexuală, sarea și piperul dintr-o relație - compatibilitate-1384778242.jpg

Articole recomandate

Compatibilitatea sexuală este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relații de succes. Nu ai cum să-ți dai seama dacă ești compatibilă cu partenerul după prima noapte de sex, chiar dacă până atunci ați avut timp să discutați despre ceea ce vă place în dormitor, despre experiențele voastre intime, despre fantezii și alte lucruri.

Compatibilitatea sexuală poate fi testată doar în practică și, de cele mai multe ori, trebuie să treacă un timp până când vă dați seama dacă între voi există o potrivire.

Implicarea emoțională

Când cineva îți menționează sintagma "compatibilitate sexuală", este posibil să ai tendința de a te gândi doar la actul sexual în sine, dacă partenerul a reușit să te sa-tisfacă, dacă este bine dotat, dacă este un maestru în pat și tot așa. Însă, compatibilitatea sexuală nu se rezumă doar la aceste aspecte, ci reprezintă ceva mult mai profund. Mai exact, compatibilitatea sexuală este în strânsă legătură cu implicarea emoțională.

Cu cât vă cunoașteți mai bine și cu cât legătura emoțională dintre voi este mai puternică, cu atât compatibilitatea sexuală crește. Este adevărat că un dram de compatibilitate trebuie să existe încă de la început, dar, așa cum pofta vine mâncând, așa și voi puteți descoperi, treptat, că sunteți din ce în ce mai compatibili din punct de vedere sexual.

De exemplu, dacă ajungeți să discutați deschis și să puneți în practică fanteziile sexuale, dacă sunteți lipsiți de inhibiții și vă exprimați dorințele sexuale, dacă vă plac expe-riențele voastre intime, dacă vă simțiți în siguranță unul lângă celălalt, înseamnă că între voi există compatibilitate sexuală, adică exact ceea ce trebuie pentru ca relația voastră să-și urmeze cursul ascendent. (Sursa: www.ele.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : De câte ori  m-ai înșelat?
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Amantul a ieșit din televizor
Pagina a fost generata in 1.9049 secunde