Trucuri pe care să le folosești, dacă vrei să fii bună la pat!

1025
1
Trucuri pe care să le folosești, dacă vrei să fii bună la pat! - trucuri-1384778174.jpg

Articole recomandate

A fi bună în pat nu înseamnă numai să știi cum să aplici diverse po-ziții sexuale pe care le citești de undeva, este mult mai mult de atât. Impresionează-ți iubitul și creează acea chimie sexuală între voi de fiecare dată când faceți dragoste și nu numai. Învață să te folosești de aceste trucuri care îți vor face viața mai ușoară, cu ajutorul cărora vei deveni expertă în așternut!

1. Simte-te bine și vei fi sexy

Frumusețea și senzualitatea vin întotdeauna din interior. Dacă tu te simți confortabil și nu te temi să-ți exprimi această trăsătură, la fel se va simți și partenerul tău. Treci peste toate complexele de natură să-ți domolească libidoul și fii fericită cu corpul tău.

Siguranța și încrederea în sine te vor transforma într-o adevărată divă în pat, iar iubitul tău se va grăbi să profite de asta.

2. Privește preludiul ca pe un răsfăț

Lansează-i iubitului tău o invitație cât mai directă prin inițierea unui preludiu. Îmbracă-te sexy și lasă-l să se bucure de fiecare părticică a corpului tău în timp ce te dezbracă. Răspunde-i la sărutări și nu te teme să te joci cu el într-un preludiu ce trebuie privit ca un răsfăț al amândurora.

Este esențial să îl faci să se bucure la fel de mult precum o faci tu de acest moment de dinaintea actului sexual.

3. Sexul este ceva natural

Renunță la inhibiții atunci când vine vorba de sex și nu te teme să experimentezi. Clasica poziție a misionarului trebuie diversificată constant, altfel veți avea parte de ace-leași senzații care la un moment dat vor deveni plictisitoare.

4. Arată bine în pat

Atunci când faci dragoste cu iubitul tău, trebuie nu numai să te simți bine, dar și să arăți bine. Este mult mai comod să fii îmbrăcată într-un banal tricou de casă și o pereche de pantaloni de trening, însă impactul vizual pentru el nu va fi niciodată atât de puternic, precum cel oferit de un neglijeu sexy din dantelă.

Așadar, pune-ți pe tine desuurile cele mai sexy, pentru ca iubitul tău să rămână fără cuvinte.

(Sursa: www.ele.ro)

Comentează știrea

honda nsr 125 fairing
2 iunie 2014
honda nsr 125 fairing

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. honda nsr 125 fairing http://hondavfrfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : De câte ori  m-ai înșelat?
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Amantul a ieșit din televizor
Pagina a fost generata in 2.8733 secunde