Complexul Colonadelor - o nouă definiție a confortului și calității

1380
Complexul Colonadelor - o nouă definiție a confortului și calității - 8e7aec754122752b363723f8ea82b77d.jpg
Amplasat pe strada Traian nr. 53, complexul Colonadelor este o oază de verdeață, bun gust și confort. Restaurantele - cu o capacitate de 250 de locuri, 200 de locuri, respectiv 80 de locuri, precum și o terasă acoperită cu verdeață și o alta acoperită, unde seară de seară cântă o for-mație și au loc spectacole senzaționale - sunt ideale pentru mese festive, recepții, nunți, botezuri.
Din complexul Colonadelor fac parte și Ten Hotel de patru stele și restaurantul, precum și Ten Hotel Union din Eforie Nord de trei stele, amplasat pe faleză, la 60 de metri de mare, cu o capacitate de 75 de camere, restaurant, terasă, pisci-nă, parcare proprie.
Locația este cunoscută atât de turiști, cât și de constănțeni, pentru specialitățile gastronomice servite aici, ce aparțin de bucătăria internațională. "Toate specialitățile le găsiți la Colonadelor: și ieftine și scumpe", ne spune Nicu Terzi, patro-nul Complexului Colonadelor. Me-niul zilei: felul I - ciorbă de văcuță, felul II - tochitură cu mămăliguță și desert costă doar 20 de lei.
Preparatele alese le puteți stropi cu un vin de butuc sau cu o sticlă de vin vechi de 25 de ani.
Delicii cărora nu poți să le reziști sunt torturile, prăjiturile de casă și plăcintele de la patiseria Colonadelor. "Specialitățile noastre sunt plăcintele dobrogene, sărate și cu brânză dulce, plăcintele cu spanac și brânză, cu praz și brânză, torturile și cozonacii de casă", detaliază Georgeta Chiriac, angajat al cofetăriei. Patiseria pune la dispoziția clienților și torturi de înghețată, platouri cu prăjituri și ia comenzi pentru mese festive. "La cofetărie, avem o capacitate de 50 de locuri și tot atâtea pe terasă, fiind locul ideal pentru onomastică", a completat Nicu Terzi.
După o masă copioasă și un desert irezistibil, complexul Colonadelor vă invită să vă relaxați într-una din camerele sau apartamentele din hotel.
Complexul Colonadelor este celebru datorită nunților organizate aici, tinerii îndrăgostiți având posibilitatea de a beneficia de un decor special, pe alese. "Putem decora localurile în funcție de preferințe, avem toate culorile și modelele pentru toate gusturile", îi asigură Nicu Terzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3938 secunde