Copiii care ajung la Spitalul Isis sunt tratați într-o lume de basm

403
Pe timpul verii, copiii sunt expuși la o multitudine de riscuri pentru sănătatea lor. Cele mai multe probleme apar, de regulă, după expunerea prelungită la soare sau după degustarea alimentelor care au fost comercializate în bătaia razelor solare, cum ar fi covrigii, gogoșile cu cremă sau sandvișurile. Greșelile pe care le fac părinții au urmări pentru micuți, care în majoritatea cazurilor ajung într-un serviciu de urgență medicală. Medicii de la secția de pediatrie a Spitalului privat Isis din Constanța tratează în fiecare zi copii care, fie au stat la soare în intervalul orar contraindicat și au făcut insolație, fie au consumat alimente alterate și au fost diagnosticați cu enterocolită.
În cadrul primei secții private de pediatrie din Dobrogea, o echipă formată din specialiști este pregătită să acorde îngrijiri medicale tuturor copiilor. În plus, decorul cabinetelor de aici îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm. Micuții au la dispoziție și un loc de joacă care să îi facă să uite că se află într-un spital. "Copilăria și fericirea copiilor nu trebuie răpite. Tocmai de aceea, medicii Isis sunt personaje din povești, iar micuții - autorii unor lucrări unice. Rețeta prescrisă de doctor este dovada faptului că povestea există, iar zâmbetul copiilor ne arată că și-au recuperat sănătatea. Tratăm cu seriozitate fiecare minipacient și suntem convinși că teama de medic poate fi învinsă", spun reprezentanții spitalului privat Isis. Secția de pediatrie a centrului medical oferă servicii integrate de pediatrie, în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă, precum consultații de pediatrie în regim de urgență la orice oră, neurologie și psihiatrie pediatrică, ecografie pediatrică, investigații performante de imagistică și analize de laborator. Secția dedicată copiilor dispune de zece rezerve cu 16 paturi și un compartiment de terapie intensivă dotat conform standardelor europene.
Mai mult, pe durata spitalizării, micuții vor putea urmări filmulețe pentru stimularea și îmbogățirea limbajului și vor avea la dispoziție diverse jocuri și activități educative. Spitalul Privat Isis este situat în municipiul Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102, iar pentru programări sau informații suplimentare, puteți apela numerele de telefon 0731/474.747, 0341/463.344 sau 0241/482.300.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Sănătate : Pui copt cu caise
Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Sănătate : Rețete pentru pici
Pagina a fost generata in 0.3755 secunde