Pui copt cu caise
Dacă vrei să îți surprinzi micuțul cu un nou fel de mâncare gustos și hrănitor îți recomandăm puiul copt cu caise. Ingredientele de care ai nevoie sunt trei linguri de gem de caise fără zahăr, o linguriță de chimen, două rădăcini de păstârnac, două cepe roșii tăiate felii, 200 grame de dovleac tăiat cuburi, o linguriță de cimbru și șase pulpe de pui.
Mai întâi se încinge cuptorul la 240 de grade, iar între timp se amestecă într-un bol gemul de caise și semințele de chimen. Într-un alt vas se mixează și legumele cu sosul de caise și se adaugă o lingură de ulei. Restul uleiului se încinge într-o tigaie la foc mare în care puiul se pune la rumenit câte două minute pe fiecare parte, apoi se transferă în bolul cu sosul de gem și se amestecă. Legumele se pun separat la fiert, amestecând în continuu. Se transferă carnea și legumele într-o oală și se lasă la copt timp de cinci minute în cuptor. Puiul se servește în farfurioare cu garnitură de cartofi.
Mai întâi se încinge cuptorul la 240 de grade, iar între timp se amestecă într-un bol gemul de caise și semințele de chimen. Într-un alt vas se mixează și legumele cu sosul de caise și se adaugă o lingură de ulei. Restul uleiului se încinge într-o tigaie la foc mare în care puiul se pune la rumenit câte două minute pe fiecare parte, apoi se transferă în bolul cu sosul de gem și se amestecă. Legumele se pun separat la fiert, amestecând în continuu. Se transferă carnea și legumele într-o oală și se lasă la copt timp de cinci minute în cuptor. Puiul se servește în farfurioare cu garnitură de cartofi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Vineri, 01 Iunie 2012
Joi, 31 Mai 2012
Marţi, 29 Mai 2012