Claudiu Palaz a pictat alături de sute de copii

692
Peste 700 de copii au participat, vineri, începând cu ora 11.00, la work-shop-ul de pictură organizat de candidatul UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Palaz. Sute de preșcolari, dar și elevi de toate vârstele s-au alăturat inițiativei lui Palaz de a picta un dragon uriaș din carton alb, amplasat de jur împrejurul fântânii arteziene din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Copii au dat frâu liber imaginație și au pictat cum au știut ei mai bine o părticică din coada dragonului adus de Palaz. Micuții au avut posibilitatea de a-și transpune prin desen toate ideile năstrușnice, organizatorii manifestației punându-le la dispoziție acuarele, pensule, culori, carioci și alte obiecte folosite în arta plastică. Aceștia au fost ajutați în actul creațional de membrii echipei, părinți, ba chiar și de Claudiu Palaz, care a participat la eveniment însoțit de proprii săi copii.

"Cei mici par foarte încântați de acest proiect. S-au apucat de pictat din primele mo-mente în care am adus dragonul. Sunt mai multe grupuri aici, sute de copii care vor intra la o piesă de teatru, iar apoi vor veni să picteze. Erau nerăbdători să participe. Este modul nostru de a le încuraja creativitatea, iar locația aleasă nu este una întâmplătoare. După cum v-am spus, vrem să strângem rândurile în jurul culturii constănțene, să veghem la conservarea și promovarea adevăratelor valori, să promovăm educația activă.

Din păcate, managementul instituțiilor de cultură constănțene a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza conducerii județene și celei municipale. Cei din staff-ul meu de campanie mi-au tot zis că și pentru acțiunea de astăzi este posibil să vină Primăria să ne gonească. Îi cred în stare să facă acest lucru chiar și atunci când este vorba despre o acțiune realizată pentru copii", a declarat Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Sănătate : Cireșele, recomandate copiilor anemici
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Sănătate : Pui copt cu caise
Pagina a fost generata in 0.4353 secunde