Credeai că e "cool" să lucrezi la McDonald's? Iată scene oribile povestite de angajați

2045
Credeai că e
Angajații de la McDonald's au povestit scene oribile din activitatea lor zilnică din restaurant. Pățăniile au fost postate pe site-ul de socializare Reddit, unde sub nume fictive angajații și-au spus off-urile, scrie businessinsider.com. Chiar dacă este unul dintre cei mai mari angajatori din Statele Unite ale Americii, McDonald's nu mai pare cel mai prietenos loc de muncă. Asta o spun chiar angajații care au postat pe site-ul de socializare cele mai jenante situații în care au fost puși de către clienții pe care îi serveau.

"Un client mi-a aruncat aruncat hambruger-ul în față la ora 1.00 noaptea pentru că foaia de salata nu era chiar în mijloc. Care este cel mai rău lucru care vi s-a întâmplat?", se întreabă angajatul Bigmac01, într-o postare. La această postare a primit aproape7.000 de răspunsuri, care mai de care amănunțite.

La provocarea lansată de angajatul McDonald's au răspuns inclusiv clienții restaurantului. Sarie007, o clientă, povestește cum într-o zi a oprit la un McDrive și vânzătoarea a venit disperată la ea și a rugat-o să nu o plesnească. "După câteva minute a venit o fată care m-a rugat să nu o lovesc așa cum a făcut doamna dinaintea ei, spunându-i că servirea ei a durat prea mult", a declarat Sarie.

Un alt angajat povestește cum era să se accinteze grav. "O femeie mi-a comandat un suc mare de protocale. După ce l-a primit a mers la fereastră și am văzut că acolo erau trei oameni care râdeau la ea. După câteva  minute a aruncat înspre mine cu paharul, dar acesta era aprins. Norocul meu a fost că m-am ferit și paharul a ajuns la ea în mașină", a spus angajatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2031 secunde