Un șef s-a deghizat pentru a-și spiona angajații. A rămas uimit de ce se petrece în restaurantele sale!

1295
Un șef s-a deghizat pentru a-și spiona angajații. A rămas uimit de ce se petrece în restaurantele sale! - boss11129078800-1352705875.jpg

Ron Lynch a acceptat să joace rolul unui simplu chelner într-unul dintre restaurantele sale, cu scopul de a analiza modul de lucru al angajaților săi, totul pentru un show tv difuzat de CBS.


Șeful lanțului de 70 de restaurante Tilted Kilt Pub & Eatery din Arizona a fost surprins să vadă cât de dezbrăcate sunt angajatele sale dintr-unul dintre pub-uri și mai ales cât de mult se expun unor avansuri sexuale, transmite realitatea.net

"Unele dintre chelnerițe se folosesc de kilt-ul scoțian pe care-l poartă ca să se dea în spectacol cu clienții. Sunt cu sânii pe dinafară și îi incită pe clienți la dialoguri cu aluzii sexuale. Mi s-a părut un comportament inadecvat pentru brandul nostru", a declarat acesta.


Potrivit managerului, principiul care ghidează firma pe care o conduce este "ținută de nivel înalt", iar comportamentul angajatelor, surprins în timpul reality show-ului, nu ar corespunde deloc acestui standard.

Mai mult, clineții cataloghează restaurantele sale ca pe un loc prielnic striptease-ului.

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6496 secunde