Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania

612
1
Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania - cristiminculescu-1353936064.jpg

Cristian Hrubaru l-a avut luni invitat în studioul Rock FM pe fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu. Artistul le-a povestit ascultătorilor despre planurile pe care le are cu nou-înființata trupă Lotus și a declarat că s-a stabilit definitiv în Germania, transmite realitatea.net.


"Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja și, în măsura în care voi fi solicitat aici – și separat, și cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania", a declarat Minculescu.

De asemenea, solistul a explicat semnificației numelui pe care îl are trupa sa: "Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roșu, cu irizări uneori. Sper să țină cât mai mult", a declarat invitatul.

Colegii din noua trupă "sunt foarte buni instrumentiști sunt toți profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat și bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul".

Invitatul le-a dezvăluit și ce planuri are formația anul viitor: "Teoretic, se anunță vremuri frumoase. Sperăm să se și materializeze. Piese noi sunt vreo șapte, în engleză, bineînțeles".

 


Citește articolul integral...


 

Comentează știrea

LedZepp
27 noiembrie 2012
Cristi, Cristi...

'Te-n gura, Minculescule! ti-a dat statu' bani sa te operezi si acum iti pute Romania! 'Te-n gura, Cristi!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Actual : Șomajul crește  și în Germania
Pagina a fost generata in 0.8133 secunde