ARD cere comunităților locale alegeri corecte

165
ARD cere comunităților locale alegeri corecte - mihairazvanungureanu416fbc9130-1353932846.jpg

Articole de la același autor

Copreședinții ARD au transmis un apel comunităților locale în care le cer să asigure un proces electoral corect în decembrie și să explice importanța vitală a fondurilor și a valorilor europene, precum și să facă presiuni pentru ca USL să înceteze acțiunile antieuropene.

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a prezentat, luni, într-o conferință de presă, acest apel, arătând că liderii ARD doresc să depășească astfel "cadrul unei campanii electorale lipsită de proiecte, argumente, bazată numai pe negativisme". Potrivit Mediafax, în apel se arată că acțiunile din ultimele șase luni ale Guvernului USL au pus în pericol grav poziția României în UE, credibilitatea țării a fost zdruncinată și a apărut pericolul unui blocaj total al fondurilor europene.

"Pentru a evita pericolul care amenință comunitățile pe care le administrați, este mare nevoie și de implicarea dumneavoastră. De aceea, ARD face un apel la dumneavoastră: vă cerem să faceți presiuni, în numele comunității pe care o reprezentați, pentru ca USL să înceteze imediat acțiunile și declarațiile antieuropene care riscă să afecteze grav viața comunității locale. Vă cerem să asigurați un proces electoral corect la alegerile generale din 9 decembrie și să explicați în cursul campaniei importanța vitală a fondurilor și valorilor europene pentru nivelul de viață al tuturor localităților României", se precizează în apelul semnat de Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu și Aurelian Pavelescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 2.1835 secunde