Chiru și Culețu au luat la pas colegiile unde candidează

217
Chiru și Culețu au luat la pas colegiile unde candidează - gigichiru16-1353947725.jpg

Christian Gigi Chiru și Dănuț Culețu, candidații Alianței România Dreaptă (ARD) Constanța pentru Colegiul 4 Senat, respectiv Colegiul 9 Camera Deputaților, s-au întâlnit, astăzi, cu alegătorii.


La ora 16.00, cei doi candidați la alegerile parlamentare au fost prezenți
în Piața Tomis III (zona Alfa Beta) de unde au pornit într-un marș spre zona Cireșica.


Christian Gigi Chiru a împărțit flori doamnelor și le-a adresat mulțumiri tuturor celor care au semnat petiția pentru salvarea Cazinoului. De asemenea, Dănuț Culețu a împărțit pliante și pixuri cu însemnele Alianței România Dreaptă.
Oamenii i-au întâmpinat cu drag pe cei doi candidați și le-au cerut să promoveze legi care să le facă viața mai ușoară.
Cei doi au fost recunoscuți cu ușurință de trecători, Dănuț Culețu fiind recunoscut ca fiind fostul prefect al Constanței, iar Gigi Chiru ca și candidat la Primăria Constanța la alegerile din vară.  


În altă ordine de idei, din câte se pare, cu cât alegerile parlamentare se apropie mai repede cu atât crește și tensiunea printre candidați și echipele lor.


Spre exemplu, întâlnirea de ieri nu a fost lipsită de incidente, aproximativ cinci indivizi adresând injurii echipelor ARD. Cu toate acestea, spiritele au fost calmate, deoarece unul dintre tinerii aflați în echipa ARD a chemat polițiștii evitând în acest fel o luptă "corp la corp".  


Cu privire la instigatori, Christian Gigi Chiru a spus că aceștia sunt puși de "adversari" să se comporte în acest fel pentru intimidare. 


La rândul lui, Dănuț Culețu a declarat că, în ultimele zile a constatat o anumită agresivitate, care în opinia sa nu ar trebui să existe. Candidatul ARD a spus că el este adeptul unei campanii pașnice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde