Candidatul ARD, Iustin Fabian Roman, s-a întâlnit cu locuitorii din Agigea

914
Candidatul ARD, Iustin Fabian Roman, s-a întâlnit cu locuitorii din Agigea - iustinroman-1353523717.jpg

Articole de la același autor

Candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților, Iustin Fabian Roman, continuă întâlnirile cu cetățenii din județ, dar și din orașul Constanța, pentru a afla problemele oamenilor.

Vrând să găsească rezolvări la aceste probleme, Iustin Fabian Roman spune că numai întâlnirile cu oamenii îi pot oferi o imagine reală asupra situației în care se află locuitorii județului Constanța. După ce zilele trecute a mers în Movilița, Biruința, Topraisar și Potârnichea, dar și cartierele Poarta 6, Gară, Far și Abator, candidatul ARD pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților și-a continuat astăzi periplul in localitatea Agigea.

"Locuitorii din Agigea s-au plâns din cauza lipsei locurilor de muncă, subiect pe care mi l-au semnalat și cetățenii din Constanța, din cartierele Abator și Poarta 6.La fel ca și în Constanța, în Agigea, cetățenii mi-au semnalat aspecte legate de protecția cetățeanului și, în acest sens, promovez consolidarea Poliției Locale, dar și a celei naționale prin creșterea numărului de forțe de ordine prezente pe stradă. Din punctul meu de vedere, o viață normală este o viață în siguranță, să nu-ți fie teamă să ieși pe stradă sau să-ți trimiți copilul la școală. Este necesar să dăm o importantă sporită creșterii protecției legislative a polițiștilor în fața infractorilor. Însă, polițiștii vor fi verificați în teren, pentru a înlătura orice tentativă sau suspiciune de corupție", spune Iustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților. Printre problemele semnalate de locuitorii comunei Agigea se află și salariile mici ori lipsa sistemului de canalizare. Întâlnirile candidatului ARD cu alegătorii vor continua în perioada următoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.57 secunde