Chiru rămâne îngrijorat pentru soarta Cazinoului

246
2
Chiru rămâne îngrijorat pentru soarta Cazinoului - gigichiru2-1353417612.jpg

Articole de la același autor

Christian Gigi Chiru, co-președintele ARD Constanța, a declarat prin intermediul unui comunicat de presă că va susține în continuare strângerea de semnături pentru salvarea Cazinoului Constanța.

"Am aflat că primarul Radu Mazăre «s-a sucit» și nu mai vrea să vândă Cazinoul. Am câștigat o bătălie, nu întreg războiul. Iau act de decizia primarului Radu Mazăre, dar rămân îngrijorat de viitorul simbolului Constanței și de capacitatea edilului de a fi consecvent. Vom continua strângerea de semnături până vom convinge administrația publică locală să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea Cazinoului și menținerea lui în circuitul public. Vom susține până la capăt salvarea Cazinoului. Considerăm că cine nu își cunoaște și nu își respectă trecutul nu are viitor. De aceea, fac apel la societatea civilă să vină alături de noi pentru a apăra valorile Constanței", a declarat Chiru. 

Comentează știrea

Sile
20 noiembrie 2012
moartea cainelui si a prostului

Chirule taica, tu nici macar nu stii ce-i cu tine sau cu ce sunt altii vinovati ca existi,asa ca ai o gramada de lucruri de lamurit. Teme despre marketing, management,in general economie, lasa-le puiule in seama unor oameni avizati si crede-ma,ei exista! Gata, intelegem ca e greu pentru oricine sa-si recunoasca ignoranta asa,in vazul lumii,dar te du dara si lasa oamenii sa respire si in prezenta cuiva de o reala valoare...

constantean
20 noiembrie 2012
pt bou de mai jos

Barbat destept cum este Chiru ,nu ai cunoscut tu si nici neamul tau de prosti,Chiru tot timpul a demonstrat ca stie ce spune si ce face ,fata de toti ceilalti care nu stiu pe ce lume traiesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1249 secunde