Iustin Fabian Roman, candidatul ARD pe Colegiul 6:

"În cartierul Far, infracționalitatea a atins cote alarmante"

588
4
Candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților, Iustin Fabian Roman, a continuat și vineri întâlnirile cu cetățenii județului Constanța. De această dată, el a discutat cu locuitorii comunei Cum-păna, dar și cu cei ai cartierului Far din Constanța.


"În comuna Cumpăna, am avut ocazia să discut cu mai mulți localnici care s-au plâns din cauza lipsei lo-curilor de muncă, a câinilor comunitari și a asfaltărilor. Există străzi în Cumpăna care, după ploaie, se umplu de noroi. Oamenii sunt foarte nemulțumiți din această cauză și le-am promis că vom găsi o soluție pentru a rezolva si-tuația. În cartierul Far, am întâlnit aceeași problemă a infracționalității crescute. Unii locuitori mi-au spus chiar că le este frică să iasă seara din case sau să-și lase copiii afară, la joacă. În ultima vreme, a fost o creștere a inci-denței cazurilor de tâlhării, iar oamenii nu înțeleg de ce Poliția Locală și cea națională nu iau măsuri pentru a-i proteja", a declarat Iustin Fabian Roman. 

Candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 le-a vorbit oamenilor și despre proiectul privind instituirea unei taxe de solidaritate, impuse companiilor și firmelor care activează în domeniul energetic desfășurând activități de exploatare a resurselor naturale și furnizare a energiei electrice nucleare și eoliene în județul Constanța, precum și în zona economică a Mării Negre. Beneficiarii direcți și exclusivi ai sumelor rezultate din încasarea taxei de solidaritate vor fi cetățenii județului Constanța, autoritățile competente având obligația de a distribui aceste sume către sistemul județean de sănătate, către cel de educație, precum și către cetățeni, pentru acoperirea costurilor de încălzire a locuințelor în timpul sezonului rece.


Comentează știrea

MIRUNA
24 noiembrie 2012
acesta e primarul ales de pensionari,bunicii,strabunicii sau parintiii unora si de unii pomanagii si semianalfabeti

bravos.

Mircea
25 noiembrie 2012
Pentru MIRUNA

Atat te duce capul, Miruna! Nu pierzi nici o ocazie sa improsti mizerie la adresa persoanelor in varsta, sau cu venituri mici. Te crezi mai presus fiindca nu te duce mintea la mai mult. Esti o rusine ptr parintii tai, ai celor care te-au educat, fiindca nu ai onoare si demnitate, fiindca bunul simt si respectul ptr semenii tai sunt notiuni abstracte. Probabil, crezi ca vei fi vesnic tanara, si bogata. Bine ar fi, dar viata are multe suisuri si coborasuri si-ti doresc sa nu ratezi ziua in care-ti vei numara maruntisul din buzunar sa-ti cumperi o paine! Atunci sa-ti amintesti de aroganta ta si poate vei invata ceva.

Sandu
25 noiembrie 2012
Tot pt.Miruna

Sa stii ca aia de fura si talharesc au fix mentalitatea ta,atata ca probabil, in plus mai au si forta fizica. Majoritatea romanilor sunt saraci, dar hoti sau ticalosi sunt nu neaparat aceia,ci doar unii care au cam aceleasi mentalitata ca a ta. Tu cand ai spus parintilor tai o vorba buna, venita din suflet? Scuze, nu am spatiu suficient sa-ti explic despre suflet dar poate ca nici nu te intereseaza. Numai bine!

admirator
30 noiembrie 2012
pina la taxele de solidaritate

(firimituri) ce faceti cu redeventele in natura platite de firmele ce exploateaza gazele, petrolul, aurul etc? In toata lumea se platesc redevente de 40-50%, la noi se dau 3%. Ca asa a "negociat" Bombonel si partidul lui... Voi de ce nu corectati cifra asta? Va ameninta ca pleaca? Foarte bine, vin altii. Straini sau romani...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde