Cu cât și-a vândut o studentă virginitatea pe internet

303
Cu cât și-a vândut o studentă virginitatea pe internet - c212b52b4e620d42422fc797d50ca758.jpg
O studentă de 21 de ani din Belgia și-a vândut virginitatea online, suma pe care urmează să o primească în urma licitației fiind echivalentul a 45.000 de lire, scrie Mediafax.

Câștigătorul a cumpărat compania fetei pentru 24 de ore și se obligă să o ducă la cină și la cumpărături, ca parte din înțelegere. Acesta va primi un certificat medical care atestă virginitatea lui "Noelle", numele pe care îl folosește tânăra pentru a evita ca părinții ei să afle de licitație.

"Sunt o fată normală și părinții mei ar fi îngroziți dacă ar afla ce fac", a declarat aceasta pentru revista belgiană Panorama.

Noelle a mai declarat că părerile prietenilor ei în legătură vinderea virginității sunt împărțite, dar că până la urmă este vorba doar de sex:

"Prietena mea cea mai bună a încercat să mă convingă să nu fac asta, dar acum îmi respectă decizia. Alți prieteni au fost impresionați că sunt încă virgină. Cred că se acordă prea multă importanță pierderii virginității. E doar sex până la urmă."

Studenta se descrie pe site-ul de escorte Yantra, pe care s-a desfășurat licitația, ca fiind "o fată dulce și inocentă, dar și puțin obraznică ".

De asemenea, Noelle intenționează să doneze 5% din suma pe care o va primi unei fundații caritabile, "pentru a dovedi că nu este o prostituată".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Mai 2011
Stire din Diverse : Porsche 911 pentru 60 de euro
Miercuri, 04 Mai 2011
Stire din Diverse : Alfa 8C a la Novitec
Pagina a fost generata in 1.5785 secunde