Cum îți conturezi pomeții cu ajutorul machiajului

136
Cum îți conturezi pomeții cu ajutorul machiajului - cumseaplicablushul-1382526478.jpg
În primul rând trebuie să alegi textura și nuanța blush-ului pe care îl vei folosi. Astfel, dacă ai tenul uscat vei alege un blush cremă, iar dacă tenul tău e mai degrabă gras, alege-l pe cel pudră.

Dacă ai tenul normal alegerea îți aparține în funcție de preferințele personale.

Cum alegem culoarea? Culoarea blush-ului o alegi în funcție de culoarea naturală a pielii tale. Dacă ai tenul deschis vei folosi nuanțe de roz și piersică, pentru tenul măsliniu alege un blush în nuanțe de auriu, maro sau cărămiziu, iar dacă tenul tău e mai degrabă spre galben, alege nuanțe de piersică ori portocaliu.

Cum aplicăm? Blush-ul se aplică de sub pomeți spre tâmplă, nuanța estompând-se către tâmple. Dacă nu îți dai seama exact de unde să începi, zâmbește larg în oglindă ca să îți evidențiezi pomeții și aplică cu pensula într-o linie curbată ușor ascendentă. Blush-ul se aplică cu ajutorul unei pensule groase cu peri fini sau una lată, iar dacă nu ai niciuna, poți să îți folosești și degetele. Ca să nu îți strici tot machiajul, dacă ai aplicat prea mult blush ori nuanța aleasă este mult prea intensă, aplică un strat de pudră deasupra și vei rezolva mica problemă fără prea mare greutate. În niciun caz nu șterge blush-ul cu șervețelul ori discheta demachiantă!

(Sursa. www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Tu știi să discuți cu iubitul tău?
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cuplurile dau sexul pe tehnologie
Pagina a fost generata in 3.7083 secunde