Ce ar trebui să înțelegi din semnalele lui sexuale

190
Ce ar trebui să înțelegi din semnalele lui sexuale - semnalesexuale-1382372887.jpg

Articole recomandate

Bărbații nu știu sau nu vor să comunice ceea ce simt într-o relație, motivele fiind variate. Totuși, comportamentul lor sexual poate spune foarte multe despre starea lor emoțională în care se află. Iată cum explică un psiholog semnalele sexuale:

Vrea mai mult sex decât de obicei

Motivul este mai degrabă emoțional decât fizic. Probabil are și un apetit sexual mai pronunțat decât de obicei, însă principalul motiv din care un bărbat ar vrea să facă mai mult sex decât în mod normal este emoțional: se teme că legătura voastră emoțională ar putea fi mai puțin puternică. Soluția problemei sale este să-l faci să se simtă dorit și iubit. Spre exemplu, îi poți trimite mesaje în care îi spui cât de mult îl vrei, atunci când nu sunteți împreună.

Cere și ți se va da

Pe cât de plăcut este sexul, pe atât de anxioase pot fi persoanele care îl fac. Partenerul tău poate fi stresat atunci când faceți sex pentru că nu știe dacă te satisface, iar tu poți fi stresată pentru că nu știi dacă să îi ceri ceva ce îți place sau nu. Se întâmplă adesea ca femeile să nu preia inițiativa în dormitor, lăsând responsabilitatea plăcerii în mâinile partenerilor. Un bărbat poate simți când se întâmplă asta și poate deveni anxios - adică nu se poate relaxa în timpul actului și nu îl mai poate savura la maximum.

(sursa:www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Tu știi să discuți cu iubitul tău?
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cuplurile dau sexul pe tehnologie
Pagina a fost generata in 1.7485 secunde