Cinci trucuri ca să ai întotdeauna mâini perfect îngrijite

101
Cinci trucuri ca să ai întotdeauna mâini perfect îngrijite - mainiingrijite-1382105671.jpg

Articole recomandate

Pielea mâinilor tale este zilnic agresată, fiind zona corpului supusă multor încercări, zi de zi. Iar dacă ți s-a întâmplat vreodată să te simți rușinată de aspectul mâinilor tale, este din cauza faptului că nu le-ai oferit suficientă atenție.

Iată ce reguli să urmezi pentru a avea mereu mâini frumoase, perfect îngrijite:

Protejează-le! Înainte de orice alt truc de înfrumusețare, mâinile tale au nevoie de protecție. Toate produsele nocive cu care intră în contact îți deteriorează pielea și unghiile pe termen lung. În această categorie intră produsele de curățenie, cele pentru spălat vase, detergenți sau prafuri de curățat. Mănușile de menaj trebuie să facă neapărat parte din "garderoba" ta pentru curățenie. De asemenea, nu uita să poți mănuși și în cazul în care ești pasionată de grădinărit.

Exfoliază. Folosește un truc natural de exfoliere pentru a scăpa de pielea uscată de pe mâinile tale. Umezește-ți mâinile, apoi masează-le delicat cu mălai uscat, ca și cum te-ai spăla cu săpun. Insistă asupra zonelor mai uscate, apoi clătește-te. Poți sta pentru câteva minute cu mâinile în apă caldă în care ai pus câteva picături de gel de duș sau săpun lichid, pentru ca celulele moarte să fie îndepărtate mai ușor prin exfoliere.

Hidratează intens. Este absolut necesar ca în fiecare seară, înainte de culcare, să folosești o cremă de mâini intens hidratantă. Iarna, când pielea are cel mai mult de suferit din cauza frigului, poți alege una cu formula mai grasă. O dată pe săptămână, răsfață-ți mâinile cu un tratament hidratant. Spală-te pe mâini cu apă caldă, șterge-te și apoi aplică imediat din abundență o cremă hidratantă. Pune o pereche de mănuși din latex și dormi cu ele pe mâini. Dimineață vei avea pielea incredibil de fină!

Unghii de divă. Unghiile sunt la fel de importante ca și pielea mâinilor tale, și nimic nu strică reputația mai repede decât o manichiură neîngrijită. Ai grijă ca unghiile tale să fie impecabile, întotdeauna curate, cu o formă elegantă și feminină. Dacă folosești des oja, este bine să porți cu tine în poșetă sticluța cu nuanța pe care o ai pe unghii. Astfel poți remedia rapid manichiura dacă apar zone ciobite.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cuplurile dau sexul pe tehnologie
Pagina a fost generata in 1.4972 secunde