Lucruri care le taie bărbaților pofta de sex. Evită-le!

649
2
Lucruri care le taie bărbaților pofta de sex. Evită-le! - obiceiuricaretaiepoftadesex-1381928827.jpg
Chiar dacă partea psihologică a sexului este mai puțin complexă la bărbați, multe femei fac greșeala să creadă că orice bărbat vrea sex oriunde și oricum sau că poate trece rapid peste orice inconvenient. Iată câteva aspecte care taie pofta de sex a bărbaților.

Lipsa ta evidentă de chef. Nu te aștepta să fie mulțumit doar pentru că ai spus "Da" atunci când limbajul corpului tău bate mai mult înspre "Nu". Chiar dacă încerci să îți ascunzi lipsa de entuziasm, cei mai mulți bărbați vor detecta problema și vor fi și ei afectați. Un mod subtil de a-ți arăta lipsa de chef este faptul că îl lași doar pe el să inițieze partidele de sex.

Respirația urât mirositoare. Singurul moment în care respirația urât mirositoare nu este o problemă este acela când ai mâncat alături de partener ceapă sau usturoi. În orice altă situație, apa de gură, guma de mestecat sau bomboanele mentolate sunt necesare dacă nu vrei să îi elimini rapid pofta de sex.

Lenjeria intimă neatractivă. Dacă te prezinți ca o bunică în "budigăi", te va trata ca atare. Asigură-te că alegi o lenjerie intimă care să-l incite, nu să-l respingă de la prima vedere. Imprimeurile cu animale drăgălașe și inimioare merită la fel de mult porecla de "moartea pasiunii".

Excesul de instrucțiuni. Dacă începi să-i dai instrucțiuni ca o polițistă în intersecție de la primul sărut pe gât, îi vei tăia cheful rapid.

De multe ori, bărbații apreciază indiciile cu privire la zonele erogene sau la ritmul unor mișcări, dar nu încerca să-l contro-lezi complet: îl vei jigni.

Lipsa ta de încredere în sine. Când te simți prea grasă, prea slabă sau neatractivă din orice alt motiv, îi vei transmite și lui angoasele tale. Insistențele cu privire la stingerea luminii sau modul în care încerci să-l faci să evite anumite zone ale corpului tău sau poziții sexuale sunt la fel de neatrăgătoare și îi taie pofta de sex. Dacă îți iubești corpul, îl va iubi și el mai mult.

Orice mențiune despre un fost iubit. Încearcă să nu vorbești prea mult despre foștii iu-biți, mai ales într-un context intim. Dacă se simte comparat cu foștii, partenerul își poate pierde brusc și interesul și cheful de sex.

Discuțiile banale în pat. Vorbitul excesiv poate fi o problemă, indiferent dacă vrei să discuți despre ce se întâmplă, să-i vorbești deocheat sau să abordezi un subiect complet diferit. Dacă simte că nu ești cu adevărat captivată de moment, iar mintea îți zboară la cu totul altceva, își va pierde și el interesul rapid.

Lipsa de îngrijire. După nuntă, puțini bărbați se așteaptă să fii întotdeauna perfect epilată și îngrijită ca la prima partidă de sex. Nu poți însă nici să adopți o atitudine de delăsare totală. Lipsa de îngrijire a corpului tău îi poate tăia cel mai repede pofta de sex, iar în multe cazuri, dacă situația devine permanentă, și dezinteresul lui se poate permanentiza.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

una
17 octombrie 2013
dar noi?

ok...am inteles ce ii incita pe ei...dar despre noi fetele...pe cind un articol cu ce ne incita pe noi?

tragopulis penseratis
17 octombrie 2013
ce sa va incite?

sa fie mare, neagra si tare!

Răspuns la: dar noi?
Adăugat de : una, 17 octombrie 2013
ok...am inteles ce ii incita pe ei...dar despre noi fetele...pe cind un articol cu ce ne incita pe noi?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru un sex de calitate
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Gesturi mici care duc la certuri mari
Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sprâncenele groase sunt în trend!
Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Fun : Sex și distracție la Paris
Pagina a fost generata in 3.28 secunde