Patru lucruri pe care bărbații le consideră sexy la femei

173
Patru lucruri pe care bărbații le consideră sexy la femei - cincilucruri-1382009814.jpg
Numeroase cercetări au scos la iveală că un zâmbet natural, neforțat, le face pe femei irezistibile în fața bărbaților. Mai mult, acest gest le arată bărbaților cât de deschisă și de sinceră este acea persoană.

Simțul umorului. Bărbaților le plac la nebunie femeile care știu să le ridice moralul și să întrețină o atmosferă relaxată cu ajutorul glumelor și, de ce nu, a autoironiei. Ei nu suportă femeile care se plâng din orice motiv și care sunt mult prea critice față de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Look-ul în concordanță cu personalitatea. Din moment ce stilul tău de îmbrăcăminte îți respectă personalitatea, bărbatul de lângă tine se va simți atras de persoana ta și va fi dornic să te cu-noască mai bine. Așa că, dacă tocurile nu ți se potrivesc, nu te chinui să le porți. Nu-l vei impresiona prea tare!

Comportamentul decent. Asta da surpriză! Bărbații apreciază femeile care sunt sexy fără să fie indecente, gălăgioase sau prea insis-tente. Atitudinea contează, așa că poți să-i stârnești interesul fără să fii nevoită să depui prea multe efor-

turi.

Capacitatea de a-i asculta. Ești vorbăreață, dar asta nu înseamnă că trebuie să acaparezi toată discuția. Bărbații vor să fie ascultați, deoarece ei trebuie mai întâi să-și dovedească masculinitatea și să te impresioneze. Lasă-l să facă asta! Te va considera irezistibilă.

(Sursa: www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Fun : Fericire la discotecă: "Nu e însurat"
Pagina a fost generata in 1.6786 secunde